Team

Toine van Schijndel

Even voorstellen:

Hallo ik ben Toine van Schijndel, eigenaar/directeur van Autobedrijf SARO (Bosch Car Service).

  • 1e Auto Technicus
  •  Diagnose Specialist
  •  APK- Keurmeester
  •  Airco Specialist

Sinds 2001 zijn wij gevestigd op de Beekerheide 35 in Beek en Donk. Dit jaar bestaan wij 15 jaar en zijn daarom ook erg trots dat wij juist dit jaar, in de halve finale van Het Autobedrijf van het jaar 2016/2017 van de BOVAG staan. Dit is echt een bekroning op ons werk! Verder doen wij alles aan u auto van B t/m Z, behalve de A van Autoverkoop.

 

U bent van harte welkom in ons bedrijf de koffie staat altijd klaar!!

 

Patrick van Hoof

Patrick_kl.jpg

Hoi, mijn naam is Patrick van Hoof. Ik werk al 10 jaar met veel plezier bij Autobedrijf SARO. Een motor, versnellingsbak reviseren is werk waar ik goed in ben. Ook ben ik specialist in het uitlijnen van alle auto's, bedrijfswagens en campers. Ik ben een Allround-Technicus met 30 jaar ervaring, dus uw auto is in goede handen bij mij. Ook ik sta achter het moto van Autobedrijf SARO, " U rijdt, wij zorgen voor de rest".

 

Lars van Bree

Even voorstellen:
Hoi mijn naam is Lars van Bree, ik ben 17 jaar. Ik loop hier al 1 jaar stage en per 1 augustus 2016 ben ik in dienst bij Autobedrijf SARO.
Ik volg nu de opleiding Autotechnicus op De Leigraaf in Uden.
Ik weet alles van dakkofferverhuur (TOPSPACE) en dakdragers.
In de toekomst wil ik een nauwkeurige en goede automonteur worden. Dit gaat mij zeker lukken want alles wat met de auto te maken heeft vind ik interessant en een uitdaging....
Dus heeft u een vraag over TOPSPACE kom gerust langs, de koffie staat klaar!!

 

Liesbeth Konincks

Even voorstellen:

Hoi mijn naam is Liesbeth Konincks , ik ben 48 jaar.
Ik ben sinds 1 september 2015 werkzaam bij Autobedrijf SARO.
Ik ondersteun Toine met allerlei administratieve werkzaamheden op kantoor (o.a APK mailingen, Herinneringen ,Facebook). Verder vind ik het erg belangrijk dat de klant zich bij ons thuis voelt en bied ik ze graag een kopje koffie/thee aan. Ook een gezellig praatje maken hoort daarbij. Dus heeft u zin in een bakkie kom gerust langs, u bent altijd van harte welkom!!

 

Kevin van Schijndel

Even voorstellen:

Hoi mijn naam is Kevin van Schijndel, ik ben 18 jaar.
Ik ben sinds januari 2014 werkzaam bij Autobedrijf SARO als Algemeen Medewerker. Ik zorg dat het zowel rondom het Autobedrijf en in de werkplaats er netjes uit ziet.

 

Verder volg ik aan de Fontys Hogeschool de opleiding Sport en Beweging.

 

Sander van Schijndel

Even voorstellen:

Hoi mijn naam is Sander van Schijndel, ik ben 17 jaar.
Samen met mijn broer Kevin houd ik de werkplaats schoon.Ook zorg ik dat de huur en uitleenauto's er weer netjes uitzien....
 

 

Verder zit ik op het VMBO in Gemert en volg daar een opleiding Metaaltechniek. Na deze opleiding ga ik een opleiding volgen als Autotechnicus.
Mijn grootste hobby is motorcross en ik ben dan ook regelmatig met mijn vader en opa op de crossbaan aan het rijden.

 

Miranda v/d Ven